Kerst in onze kerk: warmte, licht en muziek

kerstwens2013-06Deze dagen is het druk in de kerk. Er zijn veel vieringen met ieder hun eigen karakter:

24-12 18:00 Gezinsviering

Op kerstavond 24 december is er allereerst om 18:00 een gezinskerstviering, een woord- en gebedsviering. Het tiener- en kinderkoor van Face to Face zingt en zal ongetwijfeld een aantal van de liedjes ten gehore brengen die ook zondag in de kerstsingin te horen waren. Deze viering is laagdrempelig en vooral toegespitst op gezinnen met jonge kinderen. Pastoraal werkster Elisabeth van Dijl gaat voor.

24-12 24:00 Kerstnachtviering

Midden in de nacht vieren we de geboorte van dat kleine kind met een feestelijke eucharistieviering. Face to Face zingt en priester Anton ten Klooster gaat voor.

25-12 11:00 Kerstviering

Een wat meer traditionele eucharistieviering met zang van een gelegenheidscombinatie van Between, Dameskoor en de Cantores. Priester Hans Eppink zal de dienst leiden.

25-12 15:30 Kindje Wiegen

Een feestje voor de kleine kinderen onder ons waarin we met een verhaal, muziek en natuurlijk de kerststal de geboorte vieren van de kleine Jezus. Daar horen ook beschuitjes mer muisjes bij!

26-12 10:00 Gezins Kerstsamenzang

Een woord- en zangviering met Face to Face waarin we vooral samenzingen over kerst. Annemieke Bosman gaat voor.

Meevieren via Internet.

Kunt u niet naar de kerk komen? Vier met ons mee via Internet: https://johannesdedoper.net/online-meevieren/ voor beeld en geluid of via de kerkomroep voor alleen geluid.

 

U ziet het, het bruist in de kerk, maar er is natuurlijk ook nog volop gelegenheid om stil te staan en stil te worden in deze tijd. De Mariakapel is overdag open.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?