Taizé viering zondag 23 februari

Op zondag 23 februari om 09:30 uur, is er in de R.K. Kerk een Taizé-viering met (een deel van) het Face to Face koor.
Even een moment van rust, van verstilling in deze drukke tijden als voorbereiding op de vastentijd en Pasen.

Vanaf 09:00 uur is er Taizémuziek.

In deze viering zullen veel Taizé-liederen worden gezongen, afgewisseld met stilte en teksten en gebeden. Er wordt een sfeer gecreëerd waarin een ieder even tot rust en bezinning kan komen. Je bent van harte welkom.

3 thoughts on “Taizé viering zondag 23 februari”

  1. Het was weer een hele fijne vesper, dank! Gisterenavond ben ik waarschijnlijk na de Taizevesper, achter in de kerk bij de koffie mijn rode kleine Victorino zakmesje verloren. Ik verwacht bij de stoelen, want daar is mijn brillenkoker uit mijn zak gevallen waar deze in zat. Mochten jullie hem vinden, hoor ik het graag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.