Kerkbalans

Geniet u ook zo van de rijke vieringen, warme kerk, de Samen-Kerk-Zijn vieringen, de verschillende voorgangers, de vespers, de kinderwoorddienst, het vrijwilligersfeest, de Prinsenhuismaaltijd, de Passion in onze kerk in Wijk, de Pinksterviering op de Markt, de attenties voor de zieken bij de Ziekenzondag en met Kerstmis, de verjaardagskaart…..

Ook dit jaar vragen wij u om bij te dragen aan de actie Kerkbalans, de landelijke actie die dit jaar voor de 42ste keer wordt georganiseerd. Want ieder jaar is er weer veel geld nodig voor de instandhouding van onze geloofsgemeenschap. Door uw bijdrage aan Kerkbalans kan de kerk van extra waarde zijn.

Wij willen dolgraag doorgaan met vieren, ontmoeten, bidden en zorgen voor elkaar. Maar dat kost geld. We doen ons best om zuinig te zijn, maar de verwarming kost geld, licht kost geld, het gebouw vergt onderhoud en onze pastores moeten ook eten, drinken en wonen.
Uw bijdrage is hard nodig om onze geloofsgemeenschap draaiend te houden, zodat onze geloofsgemeenschap verder kan gaan met al die broodnodige activiteiten. In het decembernummer van het Open Venster heeft u al een aankondiging kunnen lezen over de kerkbalans.

U kunt uw financiële bijdrage aan de Kerkbalans op verschillende manieren voldoen op bankrekening NL65 RABO 0158 7059 20 t.n.v. GG St. Johannes de Doper:
• Overmaken met overschrijfformulier van uw bank of Internet bankieren;
• Via een eenmalige machtiging (d.m.v. achterzijde formulier invullen en inleveren);
• Middels lijfrente vastgelegd bij een notaris, deze is volledig aftrekbaar van de belasting. Neem hierover contact op met de penningmeester.

Maakt u al gebruik van een automatische incasso of periodieke overboeking? In dat geval hoeft u geen actie te ondernemen, tenzij u uw bijdrage wenst aan te passen. Als u uw overboeking verhoogt, en voor 5 jaar vastlegt, is dat ook volledig aftrekbaar van de belasting. U blij, en wij blij….

Wilt u ook op een andere wijze iets bijdragen aan uw geloofsgemeenschap? Dat kan ook!
U bent van harte welkom als vrijwilliger. Elke taak die door vrijwilligers gedaan wordt, is dankbare taak. Op de website (www.johannesdedoper.net) is een overzicht van vrijwilligerstaken die nog ingevuld dienen te worden. Neem gerust contact met ons op als u iets extra’s wilt betekenen voor de geloofsgemeenschap.

Uw bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld en zal er mede voor zorgen dat de geloofsgemeenschap in Wijk bij Duurstede levend blijft.

Hartelijk Dank!
De locatieraad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?