Harry Wilmink en Maria Wilminkova krijgen Willibrordpenning

IMG_0165-ANIMATIONNa de (mooie) doopviering op zondag 28 augustus kregen Harry Wilmink en Maria Wilminkova de Willibrordpenning. Hans Middelweerd, voorzitter van de locatieraad, reikte die uit vanwege hun grote verdienste voor onze geloofsgemeenschap.

Harry is in de roerige jaren van 2008-2012 vicevoorzitter geweest van het toenmalige parochiebestuur en heeft er voor zorg gedragen dat de fusieperiode e.e.a. zo goed als mogelijk is verlopen, wat op dat moment een grote klus was. Daarnaast was Harry verantwoordelijk voor het profiel ‘Opbouw’ en de vrijwilligers binnen het bestuur. Met name dit tweede gedeelte was in een tijd waarin het werven en behouden van vrijwilligers een zware taak.

IMG_0164

 

Harry is tevens al vele jaren koster en acoliet en zet hij zit al erg lang in voor het klein onderhoud van de gebouwen en is hij een aanspreekpunt voor de andere vrijwilligers die zich hiermee bezig houden. Ook voor de grote pastorietuin, waar erg veel werk in zit, is Harry verantwoordelijk en zorgt hij er samen met Maria voor dat deze tuin een visitekaartje is voor onze locatie.

 

IMG_0172Maria is in de jaren 2004-2008 lid geweest van het parochiebestuur met het profiel liturgie. Daarnaast stelt zij de boekjes samen voor de vieringen en plant dit fantastisch vooruit zodat alles altijd op tijd klaar is voor de andere vrijwilligers om deze boekjes te laten drukken.

Harry en Maria zijn twee dragende krachten binnen het vrijwilligers korps met een enorme betrokkenheid bij onze geloofsgemeenschap. Hen is niets te veel, als de nood aan de man is zijn zij beide bereid om de handen uit de mouwen te steken. Als locatieraad zijn wij dan ook erg trots op dit echtpaar en hebben wij in een tijd van schaarste aan vrijwilligers veel steun aan dit soort mensen en willen hen dan ook van harte voordragen voor een Willibrordplaquette.

One thought on “Harry Wilmink en Maria Wilminkova krijgen Willibrordpenning”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?