Intenties, collectes en mededelingen zaterdag 03 september 2016

Intenties, collectes en mededelingen zaterdag 03 september 2016

Laten wij in deze viering bidden voor Ria Spelier – Van de Burgt, die afgelopen dinsdag op 83-jarige leeftijd is overleden. Zij woonde op Londiniumdreef 25.

Laten wij bidden voor de recent overleden parochianen:

Gerrit van der Linden
Nel Baeten – van Tilborg

Wij gedenken onze dierbare overledenen en in het bijzonder houden wij in ere:

Harry van den Brink

José Gomez Gonzalez

Bep van Schaik – Scholman

Piet van der Linden

Bep van de Berg

Aart Barten

Dat zij allen in God’s licht en vrede geborgen mogen zijn.
En we bidden voor de zorgen en vragen die we aan God willen voorleggen in de stilte van ons hart.

 

Collectes:

De eerste collecte is voor onze geloofsgemeenschap.
De tweede collecte is voor kosten van de werkgroepen.

Mededelingen:

  • De Uitvaartdienst voor Ria Spelier is maandag 5 september om twaalf uur in onze kerk met Laura de Vries als Voorganger. Om half 2 is de begrafenis op begraafplaats Groenewoud in Cothen.
  • Komende vrijdagavond 9 september is er om half 7 weer een Woord- en Communieviering in het Ewoud- en Elisabeth Gasthuis voorgegaan door diaken Dols.
  • Zaterdagmiddag 10 september zingt hier in onze kerk om drie uur een gregoriaans koor onder leiding van Ronald de Haan. De toegang is gratis. Voorafgaand is er vanaf tien uur een workshop Gregoriaans zingen als Bonifatius. U kunt zich hier nog voor aanmelden bij Kees Slijkerman. Zie ook het bericht in het Wijks Nieuws en de Wijkse Courant.
  • Volgend weekend is het op zondag 11 september weer Nationale Ziekendag. Op deze dag is er in de ochtend om half tien een Eucharistieviering waarin aandacht en gebed wordt gevraagd voor onze zieken. Na afloop van deze viering worden er bloemen aangeboden aan onze zieke medeparochianen. Ook mag u zelf een bloemetje meenemen als u dat wilt. Of als u nog een naam van een zieke parochiaan door wilt geven, dan bel dit even door of vul de naam in op de lijst achter in de kerk. Deze viering is tevens een Gezinsviering met zang van het Kinder- en Tienerkoor en pastor Eppink zal voorgaan.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?