Bereikbaarheid

Pastoraatsgroep

Voor vragen of opmerkingen van pastorale aard van individuen of werkgroepen, aanvragen voor huisbezoek of ziekenbezoek, voor persoonlijke geestelijke nood, enzovoort, is de pastoraatsgroep bereikbaar. Aan de binnenkant van de omslag van dit boekje treft u aan hoe u de pastoraatsgroep kunt bereiken.

 

Parochie secretariaat.

De openingstijden van ons parochiesecretariaat zijn dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur. Er is dan altijd iemand in het Prinsenhuis aanwezig. Men staat u graag te woord voor al uw vragen. Ook kunt u bellen op 0343-571216.

Tijdens deze uren kunt u uw vragen stellen, zoals over de bereikbaarheid van de pastores. Maar ook kunt u uw misintenties opgeven; afspraken maken met betrekking tot Doopvieringen, Huwelijksvieringen, Jubileumvieringen; mededelingen doen, vergaderruimte reserveren, informatie over werkgroepen verkrijgen, vragen van organisatorische aard, enzovoort.

 

Buiten deze tijden om kunt u uw misintenties schriftelijk opgeven via een briefje in de brievenbus bij het Prinsenhuis of via het email adres prinsenhuis@johannesdedoper.net

Het verschuldigde bedrag (€ 10,00) voor een misintentie kunt u contant bijvoegen in een enveloppe of overmaken naar rekeningnummer onder vermelding van ‘misintentie voor ….. te lezen op ….’.

 

Antwoordapparaat

Indien u belt met het parochiesecretariaat buiten de openingstijden, dan zult u luisteren naar het antwoordapparaat, dat kort aangeeft hoe u urgente zaken als ziekenzalving en overlijden kunt melden en dat u verder helpt bij minder urgente zaken als misintenties.

 

Bezetting parochie secretariaat woensdagochtend

Voor de woensdagochtend (9.00-12.00 uur) zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die op het secretariaat aanwezig is. Wilt u wel een paar uurtjes per week hieraan besteden, neemt u dan contact op met het secretariaat (57.12.16).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?