Wie is Adrie Verweij

‘Ik ben geboren en getogen (tot 12 jaar) in Schalkwijk. Ik volgde deels de oude priesteropleiding van het Aartsbisdom (Klein-Seninarie Apeldoorn, Filosoficum Dijnselburg). Tijdens de theologieopleiding in Rijsenburg werd de KTHU (Katholieke Theologische Hogeschool Utrecht) opgericht, waar ik in 1968 afstudeerde. Een stagejaar aan het GPI (Gemeenschappelijk Pastoraat Instituut) vond plaats in Amsterdam. Sinds 1969 ben ik priester van het aartsbisdom Utrecht. Ik was 15 jaar jeugdpastor (Dekenaat Zutphen en Arnhem-Zuid) en volgde in 1980/1981 een VO (Voortgezette Opleiding) Opbouwwerk in Nijmegen. Verder werkte ik 12 jaar als omroeppastor van de KRO (Amersfoort en Lelystad) en sinds 1997 als Seniorenpastor, aanvankelijk van de stad Utrecht, later van het hele dekenaat Utrecht.’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?