Vrijwilligersfeest 20 juni 2015: een knipoog uit Amerika

P1050626Na het geslaagde vrijwilligersfeest van afgelopen jaar, waar er veel bijgepraat is en vooral lekker gegeten, hebben we dit jaar het vrijwilligersfeest op zaterdag 20 juni 2015; als dank voor het vele werk door de vrijwilligers verzet in het afgelopen jaar. De Locatieraad en de Pastoraatsgroep zijn bijzonder dankbaar voor de inzet van velen!

Dit feest wordt niet alleen voor de vrijwilligers georganiseerd, maar ook anderen mogen hierin delen en op die manier bekend raken met het vrijwilligerswerk in onze geloofsgemeenschap. Dus als u vrijwilliger bent of graag meer wil weten over “het vrijwilliger zijn” of graag vrijwilliger wil worden, kom dan mee feesten!

Het feest vindt dus plaats op zaterdag 20 juni aanstaande. U bent van harte welkom met introducé vanaf 16.00 uur. Om 19.00 uur sluiten we af met een Openluchtviering in de Kloosterhof met pastor/voorganger Adri Verweij en het Face to Face koor.
Dit jaar is het thema “een knipoog uit Amerika”; zo staat een goed gevuld broodje hamburger en Hotdog op het menu, aangevuld met allerlei smakelijke hapjes. Natuurlijk is er het nodige te drinken om de dorst te lessen.

Wel willen wij graag weten hoeveel personen er komen in verband met het doen van de inkopen. Wij willen u daarom vragen zich aan te melden vóór maandag 1 juni aanstaande.
Dat kan op de volgende manieren:
– Via email: info@johannesdedoper.net
– Telefonisch kan natuurlijk ook via het secretariaat, bereikbaar op telefoonnummer 0343-571216

Ook dit feest zal weer onvergetelijk worden!

Met feestelijke groet & graag tot zaterdag 20 juni!

De Locatieraad & De Pastoraatsgroep.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?