20 juni: Samen Kerk vieren

Op zaterdag 20 juni om 19.00 uur hebben we weer een: Samen Kerk Zijn viering !
Dit keer een eucharistieviering met als voorganger pastor Adri Verweij. Een viering waarin we samen veel zullen bidden en zingen. Het thema van deze viering is: Daar kan je op bouwen !
Het is deze dag ook vrijwilligersdag en vanaf 16.00 uur is er feest in de tuin naast de kerk. Dit feest is speciaal voor alle vrijwilligers van onze parochie voor het vele werk wat door hun het afgelopen jaar weer is verzet. Maar dit feest wordt niet alleen voor de vrijwilligers georganiseerd, maar ook voor degene die meer willen weten over ”het vrijwilliger zijn” in onze geloofsgemeenschap. Iedereen is dus van harte welkom. Kunt u niet vanaf 16.00 uur, komt u dan wel om 19.00 uur naar de viering ?

Als u s’middags naar het feest komt waar u heerlijk kunt eten, wilt u dan ivm de inkopen dit laten weten via de mail: info@johannesdedoper.net of telefonisch via het secretariaat: 0343-571216

SAMEN staat voorop deze dag: SAMEN zingen, SAMEN bidden, SAMEN actief kerk zijn.

Op dat laatste, actief kerk zijn komen wij binnenkort terug met een plan voor een grote rommelmarkt welke wij gaan organiseren om extra inkomsten te generen voor onze parochie.

Mocht u binnenkort spullen tegenkomen die u niet meer gebruikt, gooi ze niet weg !Vooral boeken, platen en cd’s kunnen wij allemaal gebruiken.

Onze kerk, voor velen een plaats om te bidden, een plaats om tot rust te komen, om elkaar te ontmoeten. Ook al heeft u in deze drukke tijden geen tijd meer om iedere week naar de zaterdag of zondagsviering te komen, we blijven een rijke parochie met:

een eigen kerkgebouw, een actieve gemeenschap én….. met u.

Het nieuws lezen over Samen Kerk Zijn: www.samenkerk.net.

 

 

 

Namens de werkgroep ‘Samen Kerk Zijn’,

Tom van Ginkel, Frans Bosman, Carole Westra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?