Tweemaal Willibrord penning

Tijdens de Eucharistie viering op 10 maart hebben twee vrijwilligers de Willibrord penning  ontvangen.

Wij feliciteren Mien en Theo van harte.

Voorzitter van onze locatie raad, Hans Middelweerd, vertelde tijdens de viering het volgende:
“Ik wil graag even van de gelegenheid gebruik maken om uw speciale aandacht te vragen voor  vrijwilligers. Binnen onze locatie hier in Wijk bij Duurstede kunnen wij niet zonder hen  en zij nemen dan ook een bijzondere plaats in. Wanneer je ziet hoe lang en intensief  sommige vrijwilligers zich al in zetten, dan word je daar even stil van en dat verdient  volgens de locatieraad extra waardering.
In het kader daarvan zou ik graag twee van deze die hard vrijwilligers vandaag extra in  het zonnetje willen zetten. Theo van Wees en Mien van Schaik, zouden jullie alsjeblieft  even het altaar op willen komen?
Ik wil graag zo maar een aantal van de dingen noemen die Theo en Mien zo bijzonder maken: Theo van Wees – 64 jaar geleden begonnen met het vrijwilligerswerk in de kerk – Actieve klussenier/onderhoudsman in Kerk en Prinsenhuis – Heeft hekwerk op koor achterin kerk gemaakt – Collectant – Kerststal en Adventskrans maken en opbergen
Mien van Schaik – Fungeert als spin-in-het-web – ca. 46 jaar geleden begonnen bij gemengde koor en dameskoor – Gastvrouw voor onze Kerk en Prinsenhuis – Heeft meerdere keren superplies, togen, gordijnen en vitrages genaaid – Verzorgd de was van kerk en Prinsenhuis – Schoonmaak – Verzorgen Mariakapel – Kortom: een vrouw met een ‘gouden hart’ ”

Hierna ontvingen zij van priester Wouter de Paepe de penningen en de oorkonden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?