The Passion of Christ in Wijk bij Duurstede op 22 maart!

The Passion of Christ

Op dinsdag 22 maart om 19.30 uur zal er in de RK kerk in Wijk bij Duurstede een uitvoering plaatsvinden van The Passion of Christ.

Het is een muzikale vertelling van het lijdensverhaal: de feestelijke intocht in Jeruzalem, zijn kruisiging en opstanding.
The Passion of Christ neemt je stap voor stap mee door de laatste dagen van het leven van Jezus. Het verhaal wordt verteld en de muziek zorgt dat het je hart raakt. Koren, muzikanten en stemmen uit Wijk bij Duurstede ondersteund door inspirerende beelden zullen het geheel tot leven brengen.
Nederlandstalige popsongs gezongen door het kinderkoor en het koor Face to Face, en het koor Eigenwijs laten zien dat het Bijbelverhaal van alle tijden is. Het gaat over liefde, verraad, onschuld en verdriet. Het gaat over hoop en liefde die de dood overwint. Het is een verhaal dat overal ter wereld nog steeds inspireert en kracht geeft.

De muziek is gevarieerd met liederen uit Jesus Christ Superstar en nummers van oa Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.
Rebecca Onderstal van ‘Zin in Wijk bij Duurstede’  heeft op basis van het Bijbelverhaal alle teksten geschreven, de muzikale leiding is in handen van
Tom van Ginkel.

Dinsdag 22 maart, 19.30 uur RK Kerk, Klooster Leuterstraat
Wijk bij Duurstede, de toegang is gratis achteraf is er een collecte.
Voor meer informatie: www.zininwijkbijduurstede.nl en www.facetofacekoor.nl

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?