Seven FM

Seven FM is de hitradiozender voor christelijk Nederland. De internetzender bestaat sinds 2004 en zendt uit via www.seven.fm. Seven FM is sinds 2006 ook wereldwijd te ontvangen met GPRS en UMTS via pda.seven.fm. Door middel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief zijn voor de seculiere media. Seven FM bereikt maandelijks ruim 7.000 mensen via haar website en stream.

 

Seven FM Internetradio is een initiatief van een aantal enthousiaste christenen die graag naar muziek luisteren. Tot voor kort waren er nog weinig manieren om elke dag naar christelijke muziek te luisteren, behalve door het kopen van CD’s. Bepaalde stijlen christelijke muziek zijn zelfs nergens anders terug te vinden in het Nederlandse medialandschap.

 

Tijdens de Request, ’s nachts, en tijdens de Weekend Request kan de luisteraar bepalen welke muziek wordt gedraaid. Dat kan eenvoudig door naar de op dat moment bereikbare request-pagina op de website te gaan en daar de favoriete nummers te selecteren.

 

Voor meer informatie: www.seven.fm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?