Misintenties – mededelingen zondag 1 september 2019

Misintenties:

Laten wij bidden voor de recent overleden parochiaan:

Bep Knoop – Hofstee

Wij bidden ook voor misintenties waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:

Frans van Staa
Willie de Bruijn
Joop Simon
Corrie van Dam – Ebergen
Elly Snellenberg – Boonstra
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom

Mededelingen:

  • Dit najaar is het 1300 jaar geleden dat Bonifatius opnieuw in Dorestad kwam. Daarom is er op zaterdag 7 september een Bonifatiuslezing gegeven door professor Anton Vernooij over “Wat zong Bonifatius? Muziek in de vroege middeleeuwen”. Deze gratis toegankelijke lezing is op 7 september om 16.00 uur in de Grote Kerk.
  • Op zondag 8 september is het weer ziekenzondag. Graag willen wij u vragen of u nog medeparochianen weet die ziek zijn en een opbeurend bloemetje verdienen. Ook zijn er nog mensen nodig, die op deze zondag een bloemetje aan willen bieden. U kunt een briefje in de brievenbus van de pastorie deponeren of aanmelden kan bij Gemma van Rooijen.
  • Op 14 september is er een workshop “Gregoriaans zingen als Bonefatius”. Deze workshop vindt plaats hier in onze kerk van 10.00 tot 15.00 uur. Deelname kost 10,00 per persoon. Zie het aanmeld adres in het parochieblad. Aansluitend is er om 15.00 uur een korte, vrij toegankelijke uitvoering.
  • Volgend weekend is er op zaterdag avond om zeven uur een Eucharistieviering met pastor Ten Klooster als voorganger en met zang van de Cantores.
  • Het parochieblad Open Venster is weer uit, de stapels voor de bezorgers liggen in de Mariakapel.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?