misintenties/mededelingen zondag 25 augustus

Laten wij bidden voor de recent overleden parochiaan:

Bep Knoop – Hofstee
Frans van Staa

Wij bidden ook voor misintenties waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:

Willie de Bruijn
Joop Simon
Corrie van Dam – Ebergen
Willy van Rooyen
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom
Johannes en Elisabeth Spithoven en Zoon
Voor alle overleden pastores van de parochie
Theo en Trees de Bruin – de Bie
Voor een goed begin van het nieuwe schooljaar voor alle kinderen.

Mededelingen:

  • Elke woensdag in augustus is er om half 1 een korte oecumenische middagpauzedienst in de Grote Kerk aan de Markt, met na afloop koffie of thee met een krentenbol.
  • Dit najaar is het 1300 jaar geleden dat Bonifatius opnieuw in Dorestad kwam. Daarom is er op zaterdag 7 september een Bonifatiuslezing gegeven door professor Anton Vernooij over “Wat zong Bonifatius? Muziek in de vroege middeleeuwen”. Deze gratis toegankelijke lezing is op 7 september om 16.00 uur in de Grote Kerk.
  • Op zondag 8 september is het weer ziekenzondag. Graag willen wij u vragen of u nog medeparochianen weet die ziek zijn en een opbeurend bloemetje verdienen. Ook zijn er nog mensen nodig, die op deze zondag een bloemetje aan willen bieden. Opgave en aanmelding graag bij Gemma van Rooijen.
  • Op 14 september is er een workshop “Gregoriaans zingen als Bonefatius”. Deze workshop vindt plaats hier in onze kerk van 10.00 tot 15.00 uur. Deelname kost 10,00 per persoon. Zie het aanmeld adres in het parochieblad. Aansluitend is er om 15.00 uur een korte, vrij toegankelijke uitvoering.
  • Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Woord- en Communieviering met pastor Laura de Vries als voorganger en met zang van Face to Face.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?