misintenties/mededelingen zaterdag 15 juni

Laten we in deze viering bidden voor Corrie van Dam – Ebergen die op 3 juni op 88-jarige leeftijd in het E & E is overleden. De uitvaart was afgelopen dinsdag in de kerk in Cothen.
 
Bidden wij ook voor Joop Simon, die afgelopen zaterdag op 89-jarige leeftijd is overleden. De crematie heeft vanmiddag plaatsgevonden.
 
Wij bidden ook voor misintenties waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:
 
Bets van den Brink – Van Beek
Rie Vlaskamp – Van Bemmel
Wim Oteman
Henk Lint
Aart Barten
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom

Mededelingen:
 

  • In de aanloop naar de diaconale viering op 29 juni a.s. doen wij nu alvast een oproep om buitenspeelgoed, legpuzzels en gezelschapspellen in te zamelen voor Stichting de Barrage. Dit is een zorginstelling onder de rook van Welkhoven voor kinderen en jong volwassenen, die in hun ontwikkeling vastgelopen zijn. U kunt dit de komende vieringen meebrengen en achter in de kerk zetten. Alvast dank voor uw inbreng!
  • Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Woord- en Communieviering voorgegaan door Wil Schramowski en Annemieke Bosman. Tijdens deze viering zal het dameskoor voor de laatste keer in deze samenstelling zingen. Na de viering kunnen we de dames die afscheid nemen de hand schudden onder het genot van koffie of thee met wat lekkers. Vanaf 11.00 uur wordt er gezorgd voor muzikaal amusement. Dit is nog een verrassing. Daarna is er de lunch voor de vrijwilligers van 12.00 uur tot half 12, bij mooi weer zal dit in de Kloostertuin zijn. Bent u (nog) geen vrijwilliger, maar zou u dit wel willen worden? Ook dan bent u van harte welkom. Aanmelden kan via de mail: info@johannesdedoper.net of inspreken op het antwoordapparaat.
  • Ook bent u op zondag 23 juni van harte uitgenodigd bij de viering van het 50-jarig priesterfeest van pastor Adri Verwey. De viering in de kerk in Odijk op Nicolaaslaan 1 is om 11.00 uur in Odijk. Daarna kunt u onder het genot van een hapje en drankje hem de hand schudden.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.