Mien van Schaik kreeg een lintje!

20140425-133546.jpg

Wat een feest! Voor haar onverwacht kreeg Mien een welverdiend lintje. Ze is, samen met drie anderen, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Uit de tekst van de burgemeester:

Mevrouw Van Schaik – van der Meer maakt zich ruim 45 jaren onafgebroken, belangeloos en op intensieve wijze verdienstelijk voor de Wijkse samenleving in het algemeen en in het bijzonder voor de RK Parochie Paus Johannes XXII te Wijk bij Duurstede. Zij is sociaal en betrokken

en staat altijd klaar voor anderen die hulp behoeven. Als een spin in het web is zij betrokken bij allerlei kerkelijke zaken. Haar activiteiten voor de kerk bestaan onder andere uit het produceren en verspreiden van een parochiaal nieuwsblad, boekjes voor vieringen, het naaien van nieuwe togen, kleding voor de acolieten en benodigde aankleding van de kerk en het Prinsenhuis en het begeleiden van voorbereiding en diensten voor het heilig vormsel. Na de zondagse vieringen is zij gastvrouw van de geloofsgemeenschap. Als begeleidster van een lokale breiclub zorgt zij voor het maken van kleding voor uitvoeringen van een lokale theatervereniging. Mevrouw Van Schaik is wijkhoofd voor het Reumafonds en bezoekt mensen thuis in het kader van de Zonnebloem. Zij wordt getypeerd als iemand die zich trouw en intensief inzet voor de medemens. Zij is een constante factor en onmisbare schakel voor mensen in haar leefomgeving.

Lees meer op www.ditiswijk.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?