Metamorfose in het Prinsenhuis

Al even zijn we bezig met een “kleine renovatie” van het interieur van het Prinsenhuis. Allereerst is de keuken bruikbaar gemaakt voor de Prinsenhuismaaltijd en de eerste maaltijd heeft al plaatsgevonden. Die keuken is nog niet klaar. Elke week brengen we weer wat klussen tot een einde. Vanochtend (maandagochtend) bijvoorbeeld is de waterleiding voor het koffiezetapparaat aangelegd. Deze week gaan we verder met het nieuwe keukenblad en als het even kan de eerste verbouwing van de “spoelkeuken”.

Maar niet alleen de keuken is onderhanden. We hebben ook grootscheeps huisgehouden in de Johannes de Doperzaal. Niet alleen opgeruimd en overtollig meubilair verwijderd, maar afgelopen week is ook het plafond en de verlichting vervangen. We konden een jong-gebruikt plafond op de kop tikken. Afgelopen vrijdag is het oude plafond verwijderd (met dank aan René en Peter) en hebben we het frame voor de eerste keer gelakt. Zaterdag kwam daar de tweede laklaag overheen en na even drogen hebben we de nieuwe plafondplaten en verlichting aangebracht. In de loop van de middag was het klaar en keken we tevreden naar een nieuwe zaal.

Heb je zin om mee te helpen? Dat kan, neem even contact op met Harry of Frans.

Een paar sfeerfoto’s:

Zonder plafond
Nieuw plafond en verlichting

One thought on “Metamorfose in het Prinsenhuis”

  1. Het ziet er fraai uit! Complimenten aan de klussers. Ik wil hierbij alle vrijwilligers (en in het bijzonder Harry en Frans) hartelijk bedanken voor de grote inzet en de tijd die aan de verbouwing wordt besteed. Super!

    Robbert Peek
    voorzitter locatieraad

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?