Jeugd Actief

jeugd actief 2

Gezinsviering: De wereld op zijn kop!
Zondag 21 september is er een gezinsviering rondom het thema De wereld op zijn kop! Zoveel geweld, ruzie en oorlog om ons heen….dat klopt toch niet? De wereld staat op zijn kop! Aan het begin van de Vredesweek willen wij daar samen met jou bij stilstaan.

Wil jij een keer lezen, mee doen aan een toneelstukje of helpen tijdens een gezinsviering? Laat het ons weten! Mail naar: carolevanginkel@hotmail.com

Face to Face in actie…..voor Amnesty International
Na afloop van de gezinsviering van 21 september gaan wij aan de slag voor Amnesty International. Wij gaan kaarten maken voor jongeren die gevangen zitten.

 

logo-nzdNacht zonder Dak!

In de nacht van 11 op 12 oktober organiseren de jongeren van parochie Paus Johannes XXIII een nacht zonder dak. De opbrengst zal gaan naar mensen uit Irak die op de vlucht zijn voor IS, en huis en haard hebben moeten achterlaten. Door een nacht buiten te slapen willen we laten zien dat we aan ze denken en dat we ons met hen verbonden willen voelen.
We maken zelf van kartonnen dozen onze slaapplekken. we laten ons sponsoren voor onze nacht buiten. De opbrengst zal gaan naar Tear, de organisatie die de vluchtelingen steunt.
ben je tussen de 12 en de 18 en wil je ons helpen van deze actie een succes te maken? geef je dan op via deze site!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?