Intenties, collectes en mededelingen zondag 26 februari 2017

Laten wij in deze viering bidden voor Thea Blom – Barte, die afgelopen zondag op 85-jarige leeftijd is overleden. Zij woonde in het Ewoud- en Elisabeth Gasthuis.

En bidden wij voor Yvonne Koppelrath die afgelopen maandag op 58-jarige leeftijd voorzien van de Ziekenzalving, is overleden. Zij woonde op Veilingmeester 9.

Laten wij bidden voor de recent overleden parochianen:

Arnold van Dinteren

Teunie Roelofs – Huijbers

Wij gedenken onze dierbare overledenen en in het bijzonder houden wij in ere:

Eugène Baeten

Ton Wijman – Kling

Annie Nipper

Karel van Gelderen

Niek de Bruijn

Johannes en Elisabeth Spithoven en Zoon

Dat zij allen in God’s licht en vrede geborgen mogen zijn.

En we bidden voor de zorgen en vragen die we aan God willen voorleggen in de stilte van ons hart.

Collectes:

De eerste collecte is voor onze geloofsgemeenschap.

De tweede collecte is voor de Bisschoppelijke Vasten Actie.

Mededelingen:

  • De Uitvaartdienst voor Thea Blom is morgenmiddag om half 2 in onze kerk, voorgegaan door pastor Lidy Langendijk, met aansluitend de crematie om vier uur in Bilthoven.
  • De Avondwake voor Yvonne Koppelrath was afgelopen donderdag in onze kerk voorgegaan door Wil en Annemieke en met zang van Face to Face. Yvonne was jarenlang lid van het koor Face to Face. De crematie vond vrijdag plaats in besloten kring in Amersfoort.
  • Aanstaande woensdag begint de Veertig-daagse voorbereidingstijd voor Pasen. Dit jaar bieden pastoor Hogenelst en pastoraal werkster Laura de Vries een serie avonden aan, met meditatie en gesprek. Het is een kans om op een vast moment in de week stil te staan bij hoe wij de Veertigdagentijd beleven. De eerste bijeenkomst is na afloop van de Aswoensdagviering in Culemborg, in de pastorie aan de Ridderstraat. Meer informatie vindt u op de flyer die achterin de kerk ligt of in het Open Venster, of op de website.
  • Voor de gezinsviering van zondag 19 maart is de werkgroep op zoek naar kleine glazen flesjes, zoals flesjes van de koffiemelk. Helpt u mee sparen? Gooi uw flesjes niet weg, maar lever ze in, achter in de kerk. Alvast dank u wel!
  • Volgend weekend is er op zaterdag avond om zeven uur een Eucharistieviering met pastoor Hogenelst als voorganger en met zang van Between
  • En op zondagochtend is er om half 10 weer kinderkerk begeleid door Carola en Annemieke en tegelijkertijd om half 10 ook een Woord- en Gebedsviering voorgegaan door Jos.

En zoals gebruikelijk bent u na deze viering van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?