Intenties, collectes en mededelingen zondag 17 januari 2016

In deze viering bidden wij voor Jan van der Gun die afgelopen maandag op 80-jarige leeftijd is overleden. Hij woonde op Lekdijk West 49.
De avondwake was afgelopen donderdag 14-1 om 19:00 en de uitvaartviering was vrijdag 15-1 om 10:00 in onze kerk met aansluitend de begrafenis op begraafplaats het Groenewoud.

Wij bidden voor de recent overleden parochianen:

Cok Barte
Co van Rooijen
Antoinet Schellekens

Wij bidden ook voor diegenen waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:

Theo de Bruijn
Niek de Bruijn
Wim de Ligt
Rie van de Vossenberg
Pastor Lidy van de Graaf
Wijnand Bieleveldt
Elisabeth en Johannes Spithoven en Zoon

En we bidden voor de zorgen en vragen die we aan God willen voorleggen in de stilte van ons hart.

Collectes:
De eerste collecte is voor onze geloofsgemeenschap.
De tweede collecte (in de ovale mandjes) is voor de kosten van het prinsenhuis.
Mededelingen:

• In de Week van gebed voor de eenheid  van de christenen zijn er dit jaar drie bijzondere bijeenkomsten. Protestanten, baptisten, hervormden en katholieken hebben samen een bijeenkomst op maandag en woensdag in het Prinsenhuis.
• Maandagavond 18 januari de maaltijd waarover u in het parochieblad kunt lezen, en woensdagavond 20 januari om 20 uur een bijeenkomst  van zang en gebed in de dagkapel. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd. Vooraf is er die woensdagavond vanaf 19.30 uur koffie, thee en ontmoeting.
• Volgend weekend is er zondagochtend 24 januari een oecumenische viering in de Grote Kerk op de Markt met dominee Kroese en pastor Lilian Weijman als Voorgangers en met zang van het koor Face to Face. Deze dienst begint om 9.15 uur en niet om 10.00 uur, dit stond helaas  verkeerd in het parochieblad.

• En na deze viering bent u harte welkom achter in de kerk voor een kopje koffie of thee of een borrel. De voorzitter van de locatieraad zal u bijpraten inzake de activiteiten van het afgelopen jaar. Tevens is er de start van de actie Kerkbalans.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?