Intenties, collectes en mededelingen zaterdag 25 april 2015

kruisWe bidden voor Ellie Roovers, die afgelopen woensdag op 89-jarige leeftijd is overleden, zij woonde op de Steenstraat.

Wij bidden ook voor diegenen waarvoor speciaal ons gebed is gevraagd:
Rudi Fuhres
Fred de Ligt
Voor onze lieve man, vader en opa Anton Houtsma

En we bidden voor de zorgen en vragen die we aan God willen voorleggen in de stilte van ons hart.

Collectes:
De eerste collecte is voor onze geloofsgemeenschap.
De tweede collecte (in de ovale mandjes) is voor Roepingenzondag.

Mededelingen:
• De uitvaart voor Ellie Roovers is a.s. woensdag, 29 april om drie uur ’s middags. Voorganger is pastor Verweij en aansluitend is de begrafenis op begraafplaats Groenewoud.
• Op Hemelvaartsdag 14 mei vindt in de avonduren in Rotterdam de 10 kilometer sponsorloop plaats voor de Nacht van de Vluchteling. Vanuit de parochie is er een enthousiaste groep opgezet om hieraan deel te nemen onder de naam Wandelteam PJ23. Achter in de kerk liggen informatiefolders. U bent van Harte welkom om ook mee te lopen.
• Het beleidsplan “Onderweg in geloof” dat al op de website is gepubliceerd, ligt nu in een papieren versie voor u klaar achter in de kerk
• Voor jongens en meisjes van 6 – 12 jaar is er aanstaande donderdagmiddag van 4 tot 5 uur weer Wanwee-club in het Prinsenhuis.
• Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Woord- en Communieviering voorgegaan door Eigen Parochianen. Dit is tevens een Gezinsviering en de zang is van het Kinder- en Tienerkoor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?