Gouden jubileum Dameskoor

Het Dameskoor van onze Geloofsgemeenschap St. Johannes de Doper bestaat 50 jaar. Een prachtige mijlpaal! Op zaterdag 29 oktober jl. is dit gouden jubileum van het Dameskoor gevierd tijdens een Heilige mis.

Het Dameskoor is al die jaren een enthousiaste beweging gebleken en uitgegroeid tot een hecht Dameskoor. In de laatste 20 jaar staat het Dameskoor onder de bezielende leiding van dirigent John van de Velden. Het Dameskoor kent veel trouwe koorleden. Naast de muzikale bijdrage vervult het Dameskoor ook een belangrijke sociale functie: verbondenheid en ontmoeting. Als Geloofsgemeenschap kunnen we altijd een beroep op hen doen. Tijdens de vieringen in het weekend, maar ook door de week bij rouw- en trouwmissen en andere bijzondere vieringen. Vele uren zijn er besteed aan het koor door de leden.

Als locatieraad zijn we daar zeer erkentelijk voor. Als blijk van waardering kregen alle koorleden, dirigent en oud koorleden bloemen en was er na afloop van de viering een gezellig samenzijn georganiseerd in het Prinsenhuis met koffie, gebak en een borreltje.

Namens de Geloofsgemeenschap feliciteert de locatieraad het Dameskoor van harte met het 50 jarig jubileum en bedanken wij alle (oud)leden van het Dameskoor voor hun jarenlange inzet!

De locatieraad

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?