Vrijwilligers bedankt: het kerkhof ziet er weer fraai uit !

 

img-20161101-wa0000_1Op zaterdagochtend 29 oktober jl. is er veel werk verzet op de RK begraafplaats.

Rondom het kerkhof aan de Steenstraat staan grote bomen, die in de afgelopen jaren behoorlijk wat scheuten aan de stam erbij gekregen hebben. Om het kerkhof veilig en netjes te houden moet er af toe gesnoeid worden. Het trouwe onderhoudsteam van het kerkhof, allen boven de 70 jaar, wil deze scheuten graag weghalen, maar kan dit niet alleen. Op een oproep om extra hulp is zeer goed gereageerd. Een groep van 10 vrijwilligers (!) heeft afgelopen zaterdagochtend het snoeiwerk gedaan.

Wellicht is het u al opgevallen in het voorbijgaan op de Steenstraat: bij de begraafplaats zijn de bomen aan de rechterkant gesnoeid en zijn alle struiken op het talud van de sloot weggehaald. Er is die ochtend gezaagd, takken gesjouwd, snoeihout weggebracht naar de gemeentewerf en de omgeving is netjes geveegd. Het ziet er nu heel fraai uit. Zaterdag 5 november wordt ook aan de kant van het Wijkhuis de bomen een beetje van onderen gesnoeid en zal een deel van het struikgewas worden weggehaald.

De rustplaats voor onze overledenen is weer mooi onderhouden. Alle vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet en tijd!

De Locatieraad

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?