Zondag 6 januari: Driekoningen-voettocht

Zondag 6 januari 2019 vertrekt voor de 15de keer de jaarlijkse Driekoningenvoettocht. Deze al weer traditionele wandeltocht van ongeveer 16 km lang, trekt jaarlijks veel inwoners uit de Krommerijn- en omliggende streken. Om mee te lopen maakt het niet uit of je jong of oud bent. Deze sportieve voettocht is voor velen al jaren een heerlijke wandeling zo na de feestdagen met vaak spontane en gezellige gesprekken tot gevolg.

Ervaart ook u de driekoningenwandeling als een bijzondere tocht en wilt u uw verbondenheid laten blijken? Schrijf u dan bij het aanmelden direct in als vriend‑van‑de‑driekoningen. U steunt hiermee deze bijzondere wandeltocht en ontvangt na afloop dan tevens een mooi aandenken.

We lopen dit jaar van Houten (Loerikseweg 10) naar Culemborg, met een korte stop in Schalkwijk. Voor wie de afstand te groot is (ongeveer 14 kilometer), is het ook mogelijk bij de tussenstop aan te haken. 

We beginnen met een kop koffie in Houten, om 10:30 (direct na de viering, die voor de gelegenheid om 9:30 wordt gehouden). Om ongeveer 11:00 gaan we lopen. Na afloop wordt u, na de lichtjesviering, met bussen naar uw beginpunt teruggebracht (rond 17:00).

Een deel van de tocht gaat langs weilanden en over enigszins modderige paadjes, dus het is een goed idee om goede, waterdichte schoenen aan te doen. Op enkele stukken zijn honden niet toegestaan; uw viervoeter zult u daarom helaas thuis moeten laten. onderbreking in Schalkwijk (Jhr. Ramweg 18). Eventueel kan ook daar aangehaakt worden. 

Aanmelden en meer informatie: www.driekoningenvoettocht.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?