Zondag 3 juli 2016: Samen Kerk Zijn viering

Zondag 3 juli om 9.30 uur hebben we weer een Samen Kerk Zijn viering. U bent van harte uitgenodigd om naar de viering in onze kerk te komen of om deze thuis mee te vieren via het internet (meevieren via het internet kan via online meevieren.

Het thema van deze viering is: Op weg….

Jezus zendt zijn leerlingen erop uit om zijn vrede te brengen aan alle mensen. Waar gaan wij naar op weg….? Op weg naar vrede? Op weg naar vakantie? Op weg naar een nieuwe school?

De woord en communieviering zal worden voorgegaan door Wil Schramowski en Annemieke Verberk en alle koren van onze geloofsgemeenschap werken hieraan mee.

Er is geen overweging maar wel veel Samenzang. SAMEN staat voorop dus: SAMEN zingen, SAMEN bidden, SAMEN actief kerk zijn.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij deze viering aanwezig te zijn.Ook de kinderen zijn van harte welkom! Tijdens de viering zal er een speciale activiteit voor hen zijn.

Na afloop van de viering hebben we samen een kopje koffie, thee of glas limonade en wat lekkers om de vakantieperiode in te luiden!

tot zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?