Zondag 20 december: Kerstconcert Face to Face

Zondag 20 december is het jaarlijkse kerstconcert van het Face to Face koor, onder leiding van Tom van Ginkel.

‘s Middags om 15.00 uur is de kinder-kerst-sing-in; een middag waar de kinderen centraal staan. Er klinken overbekende Nederlandse kerstliedjes waar jong en oud bij mee kan zingen, maar er zullen ook diverse nieuwe kerstliedjes gezongen gaan worden. Alle kinderen worden uitgenodigd om een lampion of lichtje mee te nemen. Het thema deze middag is: kon het elke dag maar Kerstmis zijn! De kinder kerst cd ‘Vrolijk kerstfeest met Face to Face’, vol met vrolijke, gezellige, mooie en swingende kerstnummers is deze middag te koop.

Loterij Wijk voor de vluchteling
Bij de actie ‘Wijk voor de vluchteling’ is ook een loterij opgezet. Deze middag zal de trekking van deze loterij plaatsvinden.

The Spirit of Christmas
‘s Avonds om 20.00 uur is het kerstconcert met verrassende nieuwe kerstliederen, maar er klinken ook bekende melodieën, van pop tot klassiek, van luister- tot swingnummers. Een zeer gevarieerd repertoire met als thema: the Spirit of Christmas. Een avond om in de juiste kerststemming te komen.

De toegang voor beide concerten is gratis. Aan het eind is er een collecte voor de onkosten. U bent welkom in de R.K. kerk St. Johannes de Doper.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?