Wij zoeken een secretaris!

DA18C080-BE0A-E2E0-47A9-7FB1780DE36BOnze geloofsgemeenschap in Wijk bij Duurstede maakt deel uit van de parochie Paus Johannes XXIII. Wij zijn een gemeenschap die geloofwaardig en eerlijk wil zijn, een geloofsgemeenschap van mensen. Een kerk die van mensen houdt, die troost, lacht en bemoedigt, een kerk van mensen die er voor elkaar zijn als het nodig is. Eenvoudig en nuchter. Ieder kan inbreng hebben en van iedereen wordt wat verwacht.

Wij zijn op zoek naar een secretaris voor onze locatieraad. De secretaris is de ‘spin in het web’ van het bestuur. De volgende werkgebieden behoren tot de verantwoordelijkheden van de secretaris:
• voorbereiden van de vergaderingen van de locatieraad
• verzorgen van de’ formele’ correspondentie
• het beheer van het beleidsarchief
• beleidsvoorstellen initiëren op het terrein van besturing en procedures

Wat wij bieden is een inspirerende omgeving, een bestuurlijk team met drive in een dynamische, plezierige omgeving. De ambities om de komende jaren inhoud te geven aan het nieuwe beleidsplan zijn groot en de uitdagingen zijn talrijk. Dat maakt het boeiend en leuk.
Ben jij een gedreven en stevige persoonlijkheid en wil je graag samenwerken? Ben je daarnaast betrokken bij de naaste medemens, beschik je over creativiteit en voldoende tijd om inhoud te kunnen geven aan deze uitdaging? Of weet je iemand die dat kan en graag zou doen? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator René Soulier: vrijwilligers@johannesdedoper.net of tel. 06-21256371.
Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?