Wie is Jezus

SCHILLINGDinsdagavond 14 april is er in Wijk bij Duurstede een open avond rond de vraag wie Jezus is en wat Hij met ons dagelijks leven te maken heeft.

Deze open avond van de katholieke parochie wordt verzorgd door Jonge wijn, een groep parochianen die elkaar en anderen willen helpen het geloof, Bijbelse inspiratie en het dagelijks leven met elkaar te verbinden. Zij willen samen met anderen meer weten van Jezus, voor wie wel honderd namen en titels in de Bijbel staan (www.stucom.nl/document/0363.pdf).
Spreker is dr. Tim Schilling, een katholieke theoloog uit Amerika, die met zijn gezin in Nederland woont en Nederlands spreekt. Hij zal stilstaan bij de Bijbelse verkondiging over Jezus en bij de woorden van paus Franciscus, die het belang benadrukt van een persoonlijke ontmoeting met Hem. Het boekje Jezus ontmoeten (www.kcv-net.nl/kcv/a/4072) zal 14 april dan ook te koop zijn.
Schilling heeft een nieuw programma ontwikkeld met uitleg, afbeeldingen en gesprek, onder de titel Van aangezicht tot aangezicht. Daarmee helpt hij parochies en belangstellenden in gesprek te gaan over Jezus zelf. Aanleiding om deze avond te organiseren is de grote belangstelling voor de Passion.
Het programma is van 19.30 tot 21.30 uur, met koffie/ thee en wat lekkers, samenzang en gitaarmuziek door Perry Bosman, een lezing en gesprek. Vanaf 19.15 uur is de zaal open, in het Prinsenhuis, naast de katholieke kerk, Klooster Leuterstraat 37 te Wijk bij Duurstede. Gratis toegang , collecte voor de kosten. Info en aanmelding: tel. 0343-758587 of 576946, e-mail: b29@stucom.nl.

—————
Kees Slijkerman, katholieke geloofsgemeenschap Johannes de Doper
Tel. 0343-576946, E: catechese@johannesdedoper.net
Birkastraat 29
3962 BM Wijk bij Duurstede

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?