WEEK VAN GEBED WEER GEZAMENLIJK

In de week van gebed voor de eenheid van de christenen, van zondag 15 tot en met zondag 22 januari 2017, organiseren de gezamenlijke kerken weer een paar bijeenkomsten samen.
Op maandagavond 16 januari zal voor het derde jaar op rij een maaltijd georganiseerd worden met momenten van bezinning en gesprek. Deze keer in de Open Hof. Vanuit elk van de vier kerken (hervormde gemeente, baptistengemeente de Haven, protestantse gemeente en katholieke geloofsgemeenschap) zullen deelnemers komen. Als u daar de komende keer bij wilt zijn om onze katholieke gemeenschap te vertegenwoordigen, zal dat zeer op prijs gesteld worden en kun u zich melden bij Kees Slijkerman, tel. 576946, e: b29@stucom.nl.
Op woensdagavond 18 januari zal er weer in de dagkapel van de katholieke kerk een programma zijn van samen zingen, bidden en luisteren, met vooraf en achteraf ontmoeting, koffie, thee en wat lekkers. Aanvang 20:00 uur.
In deze week van gebed zal er aandacht zijn voor ‘verzoening en terugblikken op 500 jaar Reformatie’ met de slogan ‘Jouw hand, mijn glimlach’.
Op zondag 22 januari hebben de katholieke geloofsgemeenschap en de protestantse gemeente, zoals gebruikelijk, gezamenlijk een oecumenische dienst. Deze is om 11:00 uur in de Grote Kerk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?