Vrijwilligersdag 23 juni 2019

Het afgelopen jaar is er door vele vrijwilligers enorm veel werk verzet! Daarvoor zijn wij heel dankbaar.

Daarom willen wij als dank alle vrijwilligers en “oud” vrijwilligers in het zonnetje zetten en een fijne en gezellige lunch aanbieden! Maar ook als je (nog) geen vrijwilliger bent ben je van harte welkom!

 

Het feest vindt plaats op zondag 23 juni aanstaande, je bent van harte welkom met introducé.

Wij willen eerst samen vieren, zoals gewoonlijk op de zondag om 9:30 uur. Tijdens deze viering zal het dameskoor zingen, de laatste keer in deze samenstelling. Na de viering zal er koffie en thee zijn met wat lekkers en kunnen we de dames die afscheid nemen van het dameskoor de hand schudden.

* Vanaf 11.00 uur wordt er gezorgd voor (muzikaal) amusement. Dit is nog een verrassing.

* Tussen 12:00 -13:30 uur is er  een heerlijke lunch; als het mooi weer is zal deze geserveerd worden in onze Kloostertuin.

Dit vrijwilligersfeest, deze lunch willen wij samen met jou en je introducé vieren, maar ook willen wij anderen hierin laten delen en hen op die manier bekend maken met het vrijwilligerswerk in onze geloofsgemeenschap. Als je iemand weet die wellicht ook vrijwilliger wil worden, neem diegene dan gerust mee.

Om je een goede zitplaats te bieden is het van belang te weten hoeveel gasten er komen; we vragen je daarom je aan te melden vóór zondag 16 juni aanstaande.

Dat kan op de volgende manieren:

  • Via email: info@johannesdedoper.net
  • via onderstaand formulier.
  • Telefonisch kan natuurlijk ook via het secretariaat, bereikbaar op telefoonnummer 0343-571216. Mocht het antwoordapparaat aan staan spreek deze dan gerust in.

Wij hopen dat ook dit feest weer onvergetelijk wordt!

Met Feestelijke Groet & graag tot zondag 23 juni.

Locatieraad & Pastoraatsgroep.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.