Vormingscursus over de Geest

Op donderdagavond 24 september is er in Wijk bij Duurstede een informatieavond over de vormingscursus ‘Door de Geest geleid’. Een eenvoudige korte cursus van vier donderdagavonden, die op 8 oktober van start gaat.

Tijdens de informatieavond, die om 19.30 uur begint, is er een uiteenzetting, kunt u vragen stellen en kennismaken met de organiserende groep. Die groep heeft Jonge Wijn. Het is een open geloofsgroep binnen de parochie Paus Johannes XXIII. Deze groep is ontstaan uit eerdere vormingscursussen. De leden willen elkaar en anderen helpen het geloof, Bijbelse inspiratie en het dagelijks leven met elkaar te verbinden.

Iedereen kan aan de vorming Door de Geest geleid deelnemen; u hoeft geen Bijbelkennis te hebben. Het gaat over de deelthema’s De Geest aangekondigd: hoe de Geest in het Oude en Nieuwe Testament werd aangekondigd; De Geest ontvangen: hoe mensen de Geest ontvangen hebben en wat dat in hen teweeg bracht en In gemeenschap van Geest: hoe de Geest gemeenschap schept en aanzet tot eensgezindheid, verdraagzaamheid, vergevingsgezindheid en daden van naastenliefde (zie www.kcv-net.nl/kcv/a/4071).

Informatieavond en bijeenkomsten zijn in het Prinsenhuis naast de katholieke kerk, Klooster Leuterstraat 37 te Wijk bij Duurstede. Voor de informatieavond hoeft u zich niet aan te melden. Info: www.kcv-net.nl/kcv/a/4071, telefoon 0343-576946, b29@stucom.

Alle informatie staat ook hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?