Volop kerst in de Johannes de Doper kerk

sterDe Kerstdagen gaan niet ongemerkt voorbij in onze kerk.

Kerstavond, 24 december kun je om 19:00 met het hele gezin meevieren in de Woord- en Communieviering, Annemieke Bosman en Wil Schramowski nemen je mee in het verhaal rond de herberg in beeld en verhaal. Het Kinder- en Tienerkoor Face to Face olv Tom van Ginkel verzorgen de muzikale omlijsting.

Daarna, om 23:00, start de Kerstnachtviering, een eucharistieviering met priester Anton Vernooij. Hier maakt Face to Face weer haar opwachting met o.a. een selectie uit de liederen van het prachtige kerstconcert van afgelopen zondag.

1e Kerstdag is er om 09:30 een eucharistieviering met priester Adri Verweij. Het Dameskoor, Between en de Cantores zijn verenigd om deze viering muzikaal te ondersteunen.

‘s Middags is er dan om 15:00 het traditionele Kindje Wiegen. De kerststal wordt bewonderd, er wordt een kerstverhaal verteld, ondersteund door beeld en geluid en we zingen samen. Een mooie gelegenheid om  met de jongsten onder ons even erop uit te gaan. Natuurlijk ontbreken de beschuit met muisjes en de mandarijnen niet…

2e Kerstdag hebben we een “samenzangviering”.  Het is een woord- en gebedsdienst waarin Face to Face samen met de bezoekers de traditionele kerstliederen. Annemieke Bosman gaat voor en we gaan hier kerstmis bekijken vanuit het oogpunt van de herders, het levert een verrassend verhaal op.

Iedereen is van harte welkom bij ons in de kerk.

One thought on “Volop kerst in de Johannes de Doper kerk”

  1. Ik wil even mijn complimenten maken over de viering van Kerstavond
    Het was een echte herdertjesmis, zoals ik vroeger heb meegemaakt

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?