The Passion of Christ in Wijk bij Duurstede op 27 maart!

The Passion of Christ 27 maart 2018, 19:30 RK Kerk, Wijk bij Duurstede

“Dit is het verhaal van het leven van Jezus en van zijn laatste dagen in de stad Jerusalern, 2000 jaar geleden, zoals beschreven in het evangelie, in de Bijbel. Stel je dan eens voor dat Jezus door onze straten liep, op de Markt hier. Stel je voor…” Dit waren de afgelopen jaren de beginwoorden van het Verhaal. Het Verhaal, zoals verteld door Rebecca Onderstal in een overvolle katholieke kerk in Wijk bij Duurstede. Het Verhaal dat door blijft gaan. Het Verhaal dat steeds weer verteld wordt.
Ook dit jaar laten we het Verhaal tot leven komen en zullen met name populaire Nederlandse liederen het versterken.
Pastor Lidy Langendijk zal het verhaal vertellen, gebaseerd op de teksten van Rebecca, maar wel met een geheel eigen invulling. Jezus wordt, natuurlijk, weer vertolkt door Jacques van der Laak en Jelte Veenstra, Wim Kocken en Robbert Peek vullen de rollen van Pilatus, Petrus en Judas in. Nieuw is ook dat Maria Magdalena haar opwachting maakt, Annemieke Verberk zal haar tot leven brengen. Dit alles wordt muzikaal ondersteund door het koor Face to Face met haar combo, onder leiding van Tom van Ginkel. Licht, geluid, beelden en teksten maken er een onvergetelijke avond van.

We gaan mee in dit verhaal, laten ons raken door de tekst en worden ondergedompeld in de muziek. Een avond vol emotie, muziek, inspiratie en hoop.

Het Verhaal wordt steeds weer opnieuw verteld, steeds weer, eindeloos.

De toegang is gratis, wel wordt er na afloop gecollecteerd om de kosten te dekken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?