The Passion of Christ in Wijk bij Duurstede op 11 april, bekijk de promo!

Op dinsdag 11 april om 19.30 uur is in de RK kerk in Wijk bij Duurstede: de Passion of Christ.

De Passion is een muzikale vertelling van het lijdensverhaal, het vertelt het verhaal van het leven van Jezus, zijn laatste dagen, kruisiging en opstanding. Het gaat over liefde, verraad, onschuld en verdriet. Het gaat over hoop en liefde die de dood overwint. Het is een verhaal dat overal ter wereld nog steeds inspireert en kracht geeft, dat raakt aan wat wij hier en nu meemaken. Nederlandstalige liedjes gezongen door het koor Face to Face, het kinderkoor laten horen dat het Bijbelverhaal van alle tijden is 

Het muzikale geheel staat onder leiding van Tom van Ginkel. Rebecca Onderstal van Zin in Wijk bij Duurstede schreef de teksten op basis van het Bijbelverhaal.

De teksten van de hoofdpersonen Jezus, Petrus, Judas en Pilatus zullen gelezen worden door Jack van der Laak, Marcel van de Kant, Wim Kocken, Jelte Veenstra, terwijl Rebecca Onderstal zorg draagt voor de verbindende teksten.

Na afloop is er gelegenheid om in de kloostertuin naast de kerk, bij het kruis, in stilte nog even te ‘waken’ en een kaarsje aan te steken.

Dinsdag 11 april, 19.30 uur RK Kerk, Klooster Leuterstraat, Wijk bij Duurstede, de toegang is gratis achteraf is er een collecte voor de onkosten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?