Taizé vesper Zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april, om 19.00 uur, is er in de R.K. Kerk een Taizé-vesper met het Face to Face koor.
Even een moment van rust, van verstilling in deze drukke tijden als voorbereiding op kerstmis

Vanaf 18.50 uur is er Taizémuziek.

In deze vesper zullen veel Taizé-liederen worden gezongen, afgewisseld met stilte en korte gebeden. Er wordt een sfeer gecreëerd waarin een ieder even tot rust en bezinning kan komen. Je bent van harte welkom.

2 thoughts on “Taizé vesper Zaterdag 13 april”

  1. Het was weer een hele fijne vesper, dank! Gisterenavond ben ik waarschijnlijk na de Taizevesper, achter in de kerk bij de koffie mijn rode kleine Victorino zakmesje verloren. Ik verwacht bij de stoelen, want daar is mijn brillenkoker uit mijn zak gevallen waar deze in zat. Mochten jullie hem vinden, hoor ik het graag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?