Samen Kerk Zijn op 25 september

opendeur-kleinZondag 25 september om 9.30 uur kun je weer naar de viering in onze kerk te komen of deze thuis meevieren via het internet. We hebben dan weer een: Samen Kerk Zijn viering! Deze viering valt op de laatste zondag van de Vredesweek. Het thema van de viering is dan ook Vrede Verbindt.

Iedereen kan iets voor vrede doen! Met die gedachte organiseert vredesbeweging PAX ieder jaar de Vredesweek. We leven in roerige tijden. Juist nu groeit het besef dat vrede niet vanzelfsprekend is. De beelden van vluchtelingen en oorlog onderstrepen het belang dat we ons moeten inzetten voor vrede. Komende zondag willen wij hier tijdens de viering extra bij stil staan.

De woord en communieviering zal worden voorgegaan door Wil Schramowski en Annemieke Bosman, alle koren van onze geloofsgemeenschap werken hieraan mee.

Geen overweging maar wel veel Samenzang. SAMEN staat voorop dus: SAMEN zingen, SAMEN bidden, SAMEN actief kerk zijn.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij deze viering aanwezig te zijn.

Na afloop van de viering nodigen wij u van harte uit voor een kopje koffie, thee of een glas limonade!

Eens in de twee maanden willen wij als geloofsgemeenschap samen kerk vieren, samen met u, waar u ook bent. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de kerk te komen, dan kunt u ook thuis meevieren. U kunt het boekje van de viering downloaden, maar wij kunnen het ook bij u langsbrengen. U kunt de viering thuis volgen via: www.samenkerk.net  óf  www.johannesdedoper.net/online_meevieren

U kunt ook uw voorbeden via deze sites doorgeven of via het mailadres: voorbeden@samenkerk.net, we kunnen deze dan in de viering voorbidden.

U wilt een boekje met de liturgie ontvangen, of hulp om verbinding te maken via het internet ? Mail of bel dan naar: carolevanginkel@hotmail.com óf  0343-574522.

Het nieuws lezen over deze Samen Kerk Zijn vieringen: www.samenkerk.net.

  Namens de werkgroep ‘Samen kerk zijn’,

Tom van Ginkel, Frans Bosman, Carole Westra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?