Parochiedag 12 oktober: Iedereen is welkom

parochieviering 2Sinds het samengaan van de acht parochies tot de ene Paus Johannes XXIII-parochie, kennen we een parochiedag. Het is niet alleen om een nieuwe naam te vieren; we hebben ook wat met elkaar en dan moet je ook gelegenheden zoeken en vormen om dat uit te drukken.

Op 12 oktober is onze parochiedag in de Sint Jan de Doperkerk van Wijk bij Duurstede. De viering begint om 10.00 uur in de kerk. Op die dag zijn alle andere kerken in onze parochie dicht. Om het ook echt een parochieviering te laten zijn, hebben we drie grote samengestelde koren gevormd: een kinderkoor, een jongerenkoor/middenkoor en een gemengd koor. De koorleden komen uit heel de parochie. Er is crèche en kinderwoorddienst en samen met pastoor Zweers zullen de pastoraal werksters Lilian Weijman, Meike Hettinga en Laura de Vries voorgaan. De jongeren hebben de dag voor de viering al de aftrap met het project: een nacht zonder dak. En u komt natuurlijk ook! Het wordt een hele volle kerk, want iedereen is uitgenodigd en als je uitgenodigd wordt, dan kom je toch! Niet?

Na de viering is er een lunch. We zoeken nog mensen die een heerlijke cake of koek kunnen bakken. Na de lunch is er een ronde van workshops voor jong en oud. Zo tegen 14 uur zal het afgelopen zijn.
Als u naar de viering komt, neemt u ook iets mee voor de voedselbank? Geen geld, maar gewoon voedsel dat houdbaar is.

Namens het pastoraal team en het parochiebestuur,

pastoor Zweers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?