Openlucht Pinksterviering op 8 juni

Geschreven door Rebecca Onderstal

Wijk bij Duurstede, 28 mei 2014. Zondag 8 juni (eerste Pinksterdag) is er voor de vierde keer een interkerkelijke Pinksterviering in de open lucht, georganiseerd door kerken uit de gemeente Wijk bij Duurstede. De viering wordt gehouden op de Markt voor de Grote Kerk en is van 14.00 tot 15.30 uur. Het thema is: Leven met lef!

Druk bezocht

De afgelopen openluchtvieringen waren druk bezocht en brachten veel positieve reacties. Muziek speelt een belangrijke rol tijdens de Pinksterviering: een gelegenheidskoor en een band o.l.v. Tom van Ginkel maken er een muzikaal feest van. Er wordt uit de Bijbel gelezen, er is een spreker en er wordt een verhaal voor de kinderen verteld. De organisatie nodigt u uit om te komen naar de Pinksterviering en anderen mee te nemen.

Meer informatie?

Kerken Wijk bij Duurstede

Facebook

Verschillende kerken

De openluchtviering is zowel rechtstreeks als achteraf te beluisteren via kerkomroep : “Grote of St.Janskerk te Wijk bij Duurstede”. Leden van de verschillende kerken en geloofsgemeenschappen werken samen in dit evenement: De Baptistengemeente de Haven Wijk bij Duurstede, Hervormde Gemeenten Wijk bij Duurstede en Overlangbroek, Protestantse Gemeenten Wijk bij Duurstede en Cothen, Rooms Katholieke Kerk Wijk bij Duurstede en Cothen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?