Na de passion…

SCHILLINGDe massale belangstelling die er is voor de eigentijdse muzikale uitbeelding van het lijdensverhaal van Jezus, op tv en live in Wijk bij Duurstede, roept nieuwsgierigheid op. Wie is die Jezus? En wat heeft hij met ons dagelijks leven te maken? Daarom zal er twee weken na de Passion een open avond zijn om hierover verder te praten: op dinsdag 14 april om 19:30 uur in het Prinsenhuis, Klooster Leuterstraat 37 te Wijk bij Duurstede. Met koffie, thee en wat lekkers; live gitaarmuziek en spreker Tim Schilling. Hij is een Amerikaanse katholieke theoloog die sinds 2001 met zijn gezin in Nederland woont. Hij zal ingaan op de Bijbelse verkondiging over Jezus en stilstaan bij de woorden van paus Franciscus, die het belang benadrukt van een persoonlijke ontmoeting met Hem.

Wist u dat er minstens 100 namen en titels voor Jezus in de Bijbel staan?  Zie: www.stucom.nl/document/0363.pdf

Wist u dat u met het boekje Jezus ontmoeten meer over Hem te weten kunt komen?                     Zie: www.kcv-net.nl/kcv/a/4072 of koop dit boekje bij ons voor € 2,50.

Enthousiaste parochianen, die ontdekt hebben hoe inspirerend het kan zijn om met elkaar over het geloof te spreken, organiseren deze avond voor u, met samenzang en live gitaarmuziek. De toegang is gratis. Collecte voor de kosten.

Inlichtingen / aanmelden:

Fien Snoek, tel. 0343-758587, email fiensnoek@gmail.com en

Kees Slijkerman, tel. 0343-576946, email b29@stucom.nl.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?