Misintenties-mededelingen zondag 11 februari

Laten wij in deze viering bidden voor Hendrikus Gijsbertus Van de Warenburg, die op 87-jarige leeftijd is overleden. Hij woonde op Ijsselsteen 61.

Laten wij bidden voor de recent overleden parochiane:

Jopie Pouw – Roest

Wij gedenken onze dierbare overledenen en in het bijzonder houden wij in ere:

Trees de Bruijn – de Bie
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom

Dat zij allen in God’s licht en vrede geborgen mogen zijn.

Mededelingen:

  • De Avondwake voor Henk van de Warenburg is vanavond om 19.00 uur in onze kerk met aansluitend gelegenheid tot condoleren. De Uitvaartdienst is op maandagmiddag om 13.00 uur. In beide vieringen zal Rien Brouwer voorgaan. (Dit is een schoonzoon van de familie). Aansluitend zal hij worden begeleid naar zijn laatste rustplaats op begraafplaats Het Groenewoud.
  • Voor de bezorgers van het Open Venster liggen de stapels achter in de kerk op de achterste banken.

·         Ook dit jaar kunt u weer een Paaskaars voor u thuis bestellen voor € 15 per stuk. Dit kan t/m zondag 18 maart via het bestelformulier dat u achterin de kerk aantreft of op de keukentafel in het Prinsenhuis.
·         Op dinsdag 20 februari is er een workshop over Gezondheid en de Bijbel: een kijkje naar de Bijbel zoals we meestal niet doen. De avond wordt verzorgd door de organisatie Kerk & Dier. Hij begint om acht uur en wordt gehouden in de dagkapel van de Kerk Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming in Houten, Loerikseweg 12. Er wordt een eigen bijdrage van €5,00 gevraagd, ter plekke te voldoen. Verder stellen wij het prijs als u zich opgeeft via wegvangeloven@gmail.com . Meer informatie vind u in het Open Venster of op de website van onze parochie.
·         Komende woensdag is er om zeven uur de viering van Aswoensdag voorgegaan door pastor Swijnenberg en met zang van het Dameskoor.
·         Volgend weekend is er op de eerste zondag van de Veertig dagen tijd in de ochtend om half tien een Woord- en Communieviering voorgegaan door pastor van de Moosdijk. Dit is een Gospelviering.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?