misintenties/mededelingen zondag 18 juni

Laten wij in deze viering bidden voor Ria van de Warenburg – Van Dijk, die afgelopen dinsdag op 89-jarige leeftijd is overleden. Zij woonde op IJsselsteen 61.

Laten wij bidden voor de recent overleden parochiane:
 
Cor Lieversen
 
Wij gedenken onze dierbare overledenen en in het bijzonder houden wij in ere:
 
Henny Groenen
Toon Winters
Jeanne Dirksen
Herman van Woudenberg
Henk Lint
Theo de Bruin
Chris van Ginkel en Johanna van Someren
Johannes en Elisabeth Spithoven en Zoon
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom

·         De avondwake voor Ria van de Warenburg is op zaterdagavond en haar Uitvaart vindt plaats op maandagmiddag om één uur in onze kerk voorgegaan door pastoraal werker Rien Brouwer en aansluitend zal de begrafenis zijn op de Steenstraat.
·         Voor de viering van het diaconaal weekend op 1 & 2 juli willen wij u vragen om in uw garage te kijken naar welk gereedschap u kunt missen. Dit jaar zet het profielberaad diaconie en de parochiële caritas zich in voor Stichting Gered Gereedschap. Hierbij gaan we gebruikt gereedschap inzamelen voor diverse ontwikkelingslanden. Lever dat in bij de kerk of voorafgaand aan die viering. Alvast bedankt!
·         Volgend weekend is er op zaterdag avond om zeven uur een Eucharistieviering voorgegaan door pastor Adrie Verweij en met zang van het Dameskoor, Between en de Cantores. Deze viering is na het samenzijn van de Vrijwilligers, bij mooi weer in de Pastorietuin.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?