misintenties/mededelingen zondag 8 december

Wij bidden voor misintenties waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:
 
Nico Vernooij
Mien van den Bogaard – Barten
Geer Simon – Burghout
Elly Snellenberg – Boonstra
Annie Nipper
Pastoor Frans SturkenboomMededelingen:
 

  • De Adventsperiode is begonnen. Een mooi moment om in deze tijd iets te doen voor onze naasten. Daartoe zal er de komende weken achter in de kerk een verzamelmand staan waar u houdbare goederen kunt deponeren t.b.v. de Voedselbank.
  • Zoekt u een moment van inspiratie in de Adventstijd? Kijk dan op de website van onze parochie. Daar vindt u meerdere keren per week korte filmpjes die u op weg naar Kerstmis zetten. We hopen dat de filmpjes ook voor u kleur en inhoud geven aan de mooie voorbereidingstijd van het Kerstfeest. De Adventskalender Anders eindigt op eerste Kerstdag. Als u de Facebookpagina van onze parochie volgt, krijgt u automatisch alle filmpjes op uw telefoon.
  • Dinsdag 10 december is er om kwart over 10 een Oecumenische viering in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis, voorgegaan door pastor Vincent van der Helm en met zang van het dameskoor.
  • Vrijdag 10 december is er om half zeven  een Woord- en Communieviering in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis voorgegaan door Wil Schramowski en met zang van het dameskoor.
  • Volgend weekend is er op zaterdag avond om zeven uur een Eucharistieviering met pastoor Hogenelst als voorganger en met zang van Cantare.
  • Op zondagmiddag 15 december vanaf 1300 uur zal er ten tijde van de Kerstmarkt een Kerstwandeling in en rond de kerk zijn. Je kunt dan timmeren bij Jozef, luisteren naar de verhalen in de herberg, Maria helpen met de uitzet en de lange tocht op de ezel maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?