misintenties/mededelingen zondag 31 maart

Laten we in deze viering bidden voor Wim Oteman, die afgelopen maandag op 87-jarige leeftijd is overleden. Hij woonde op Crookewitstraat 17.
 
Wij bidden ook voor misintenties waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:
 
Wim van Haarlem
Simon van der Gun
Johannes en Elisabeth Spithoven en Zoon
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom
Voor alle overleden pastores van de parochie

Mededelingen:
 
·  De condoleance voor Wim Oteman is vanmiddag in onze kerk van 14.00 tot 15.00 uur. De crematie vindt plaats in besloten kring op maandag in Amersfoort.
·  Vandaag wordt er in ‘t Dorpshuys aan de C.B. Kentiestraat 2 in Cothen voor de vastenactie en de R.K. Kerk van 10.00 tot 15.00 uur weer een grote Fancy Fair gehouden. Naast de rommelmarkt is er een Rad van Avontuur met veel mooie prijzen en kan men overheerlijke Oud Hollandse wafels eten. Voor de kinderen zijn er veel leuke spelletjes met mooie prijsjes. Een bezoekje met de hele familie is zeker de moeite waard.
·  Op zaterdag 6 april organiseert de parochie een spirituele dag in Schalkwijk rond de Mattheüs-Passion. Lezend, luisterend en mediterend kunt u onder leiding van Ad de Keyzer ontdekken wat de geheime werking is van het meesterwerk van Bach. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, kijk voor meer informatie op de website.
· Verder ook een uitnodiging om op zaterdag 13 april, aan de vooravond van de Goede Week, te komen luisteren naar de Choral Passion van Hugo Distler in de kerk van OLV ten Hemelopneming aan de
Herenstraat 9 in Werkhoven, aanvang 20.00 uur. Dit indringende werk wordt uitgevoerd door het Voorburgs Vocaal Ensemble o.l.v. Marijke van
Klaveren.
Meer informatie vindt u in het paasnummer van het Open Venster, PJ23.
· Volgend weekend is er op zaterdag avond om zeven uur een Eucharistieviering met pastor Swijnenberg als voorganger en met zang van Face to Face.
· Op zondagochtend om half 10 is er weer kinderkerk met Carole en Annemieke Bosman als vaste begeleiders en ook is er de mogelijkheid om op dat zelfde uur wat stil te zijn in de kerk, deze is dan ook weeer open voor gebed/bezinning in de Vastentijd.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?