misintenties/mededelingen zondag 17 december

Wij gedenken onze dierbare overledenen en in het bijzonder houden wij in ere:

Willy Buunen
Bets van der Gun
Marie Verkerk – de Bree
Johannes en Elisabeth Spithoven en Zoon
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom

Dat zij allen in God’s licht en vrede geborgen mogen zijn.

Mededelingen:

·         Zaterdag en zondag is het Kerstmarkt in Wijk en zondagmiddag is onze Kerk ook open met om drie uur de Kerst sing in en daarbij zijn er leuke activiteiten voor de kinderen.
·         Zondagavond is er ’s avonds om acht uur het Kerstconcert van Face to Face. Van Harte aan te bevelen. Het wordt weer prachtig!
·         Volgend weekend op zaterdag avond 23 december om zeven uur is er een Taizéviering met zang van Face tot Face.
·         Kerstavond om zeven uur bent u welkom in de Kerstgezinsviering (een Woord- en Communieviering) voorgegaan door Wil en Annemieke en met zang van het Kinder- en Tienerkoor.
·         ’s Avonds om tien uur bent u welkom in de Kerstavondmis: een Woord- en Communieviering voorgegaan door pastor Lilian Weijman en met zang van Face to Face
·         Eerste Kerstdag om half 10 gaat pastor Van der Helm voor in een Woord- en Communieviering met zang van het Dameskoor, Between en de Cantores.
·         Voor de kleintjes onder ons is er om 11.00 uur kinderkerk met kindje wiegen begeleid door Carole van Ginkel en Annemieke Bosman
·         Tweede Kerstdag om half 10 is er tot slot een Samen-Kerk-Zijn-viering voorgegaan door Wil en Annemieke en met zang van Face to Face. Dit is een Woord- en Gebedviering.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?