misintenties/mededelingen zondag 11 augustus

Laten wij in deze viering bidden voor Bep Knoop – Hofstee, die afgelopen vrijdag op 82-jarige leeftijd is overleden. Zij woonde op Schoener 46.
 
Laten wij bidden voor de recent overleden parochiaan:
 
Frans van Staa
 
Wij bidden ook voor misintenties waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:
 
Willie de Bruijn
Joop Simon
Corrie van Dam – Ebergen
Elly Snellenberg – Boonstra
Voor de jaargedachtenis van Bep van de Berg
Uit dankbaarheid bij een 50-jarig huwelijk
Voor de overleden familie Wiegers – Naron
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom

Mededelingen:
 
·         De crematieplechtigheid voor Bep Knoop is op woensdag 14 augustus om 14.00 uur in het crematorium in Leusden met pastor Lilian Weijman als voorganger.
·         Elke woensdag in augustus is er om half 1 een korte oecumenische middagpauzedienst in de Grote Kerk aan de Markt, met na afloop koffie of thee met een krentenbol.
·         Dit najaar is het 1300 jaar geleden dat Bonifatius opnieuw in Dorestad kwam. Daarom is er op zaterdag 7 september een Bonifatiuslezing gegeven door professor Anton Vernooij over “Wat zong Bonifatius? Muziek in de vroege middeleeuwen”. Deze gratis toegankelijke lezing is op 7 september om 16.00 uur in de Grote Kerk.
·         Op 14 september is er een workshop “Gregoriaans zingen als Bonefatius”. Deze workshop vindt plaats hier in onze kerk van 10.00 tot 15.00 uur. Deelname kost 10,00 per persoon. Zie het aanmeld adres in het parochieblad. Aansluitend is er om 15.00 uur een korte, vrij toegankelijke uitvoering.
·         Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Eucharistieviering in de kerk in Cothen met pastor ten Klooster als voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.