misintenties/mededelingen zaterdag 25 augustus

Laten we in deze viering bidden voor Greet Groeneveld, die op 11 augustus op 88-jarige leeftijd is overleden. De crematie heeft afgelopen maandag plaats gevonden.

Laten we ook bidden voor Wim Rietveld. Wim is op 21 augustus op 78-jarige leeftijd overleden. Hij woonde Steenstraat 79-02.

Laten wij bidden voor de recent overleden parochianen:

Elly Snellenberg
To Buunen

Wij bidden ook voor diegenen waarvoor vandaag speciaal ons gebed is gevraagd:

Bert Janssen – den Bieman
Willy van Rooyen
Annie Nipper
Pastoor Frans Sturkenboom
Johannes en Elisabeth Spithoven en Zoon
Wij bidden voor onze ouders Teunie en Koos Roelofs. Ter herinnering aan hun trouwdag op 24 augustus. Wij zijn in gedachten bij hen.

Mededelingen:

  • Op maandagavond 27 augustus is de condoleance voor Wim Rietveld hier in de kerk om 19:00.
    Dinsdag 28 augustus is de uitvaartdienst hier in de kerk, om 10:30. Diaken Vincent van der Helm zal voorgaan en het Dameskoor zingt. Aansluitend is de crematie  in Den en Rust te Bilthoven.
  • Morgen zal pastor Lilian Weijman stil staan bij het feit dat zij 25 jaar als pastoraal werkster mag werken in de wijngaard van de Heer. Die dag zal er om 11.00 uur een feestelijke viering zijn in de kerk in Houten. Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en Lilian te feliciteren. U bent allen van harte welkom.
  • Tijdens Kleurrijk-Uit-in-Wijk op zaterdagmiddag 1 september zal de kerk open zijn voor bezoek van 13:00 uur tot 17:00 uur. Met gelegenheid voor een stil moment met God, een brandend kaarsje te plaatsen voor het altaar, een gebedsbriefje te schrijven en informatie te horen over het klooster dat hier stond en Bonifatius die hier kwam. Extra medewerkers kunnen zich melden bij Kees Slijkerman, na deze viering.
  • Behalve dat op zaterdag 8 september Open Monumentendag wordt gehouden, is er ’s avonds een speciale viering vanwege Nationale Ziekenzondag.
    In deze viering wordt onze aandacht en ons gebed gevraagd voor de zieken in onze parochie. Ook is er voor onze zieke parochianen een bloemetje of een kaartje om na afloop mee naar huis te nemen om dat in hetzelfde weekend te bezorgen. Misschien weet u nog een zieke medeparochiaan, die we zeker niet moeten vergeten. Laat het ons dan a.u.b. weten via een briefje in de bus, telefoontje of via de mail. En wilt u ons helpen om op ziekenzondag ook een bloemetje te bezorgen? Altijd Fijn!
  • Volgend weekend is er op zondag ochtend om half tien een Woord- en Communieviering met Frans Bosman als voorganger en met zang van Between.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?