Manifestatie Wijk voor de Vluchteling groot succes!

Wat een feest op zondag 1 november. Honderden mensen uit Wijk bij Duurstede, maar ook uit andere oorden, kwamen in de kerk om te genieten van muziek, hapjes en drankjes en geïnformeerd te worden. Kinderen werden geschminkt en konden knutselen. Voeten en nagels werden verzorgd. Loten werden gekocht.

Heel Wijk bakt

De eerste inschrijvingen voor “Heel Wijk Bakt” werden ingediend. Het Rode Kruis, Vluchtelingenwerk Wijk bij Duurstede en Amnesty International bemanden informatiestands en werden druk bezocht. En dat allemaal om de vluchtelingen in de eigen regio te ondersteunen met de actie “Wijk voor de Vluchteling” van de Rooms-Katholieke gemeenschap in Wijk bij Duurstede.

Mooie opbrengst

Het was een groot feest en er werd volop gegeven. Er is deze dag € 2.000 opgehaald. Scholen waren deze week al actief en hadden ook al € 1.260 opgehaald. Het bedrag is dus al op € 3.260 voor Wijk voor de Vluchteling, voor de opvang van vluchtelingen in de eigen regio. En….het is nog niet voorbij. De komende tijd komt er meer. De verkoop van loten loopt nog door en ‘Heel Wijk Bakt” gaat verder en er gaat nog meer komen. Blijf ons volgen, ook via de website en  Facebook.

Dank aan allen!

Dank aan alle vrijwilligers die dit tot een feest hebben gemaakt, dank aan alle artiesten die hebben opgetreden: Gospelkoor, De Drie Eilanden, Rockadile met Tom Moerenhout, de LEK-kerbekken en Face to Face. Dank ook aan de vluchtelingen die al in Wijk bij Duurstede wonen voor de heel lekkere hapjes, Dank ook aan Vluchtelingenwerk Wijk bij Duurstede, Amnesty International Wijk bij Duurstede en het Rode Kruis Wijk bij Duurstede. Dank ook aan de sponsors die ervoor zorgen dat nagenoeg de gehele opbrengst kan worden gebruikt voor de hulp.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?