Kom meevieren!

Het duurt nog even voordat we weer een “echte” viering in onze kerk hebben. 2 augustus zal diaken Vincent van der Helm voorgaan in onze kerk.

Maar tot die tijd kunnen we toch weer samenkomen. Op zondag 19 juli zetten we een groot scherm in onze kerk en kunnen we samen meevieren met de viering in Houten die rechtstreeks wordt uitgezonden. Let op, dit begint op 19 juli om 11:00u!

De afgelopen tijd hebben we met een paar mensen een gebruiksplan voor deze corona-tijd voor onze kerk opgesteld en dat plan is goedgekeurd door het parochiebestuur.
Je bent van harte welkom, maar we moeten ons wel aan de volgende regels houden in deze vreemde tijd:

  • We houden ons aan de 1,5 afstand, zowel in de kerk als daarbuiten.
  • Er moet worden gereserveerd om te voorkomen dat er teveel mensen in de kerk komen en er geen plaats meer beschikbaar is.
  • Bij binnenkomst moeten de handen worden ontsmet.
  • Je mag alleen op een van de met een hartje gemerkte plaatsen gaan zitten.
  • We mogen nog niet napraten in de kerk en ook nog geen koffie schenken.
  • De aanwijzingen van de coördinator (herkenbaar aan een hesje) moeten worden opgevolgd.

Reserveren is verplicht en kan online via het systeem van de parochie: https://shoppj23.nl/reserveren/, maar ook telefonisch via het nummer van de pastoraatstelefoon: 0343-432763 op woensdag/donderdag/vrijdag tussen 18:00u en 20:00u.

Wij hebben er erg veel zin in om weer samen te komen. Wij zien ernaar uit om je weer te zien. Kom je ook? Zondag 19 juli, 11:00u.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.