KOM EN ZIE: nieuwe geloofsvorming

KOM EN ZIE

Er gaat een nieuwe geloofsvorming van start: Kom en Zie. Op 25 september is hierover in Wijk bij Duurstede om 20:00 uur een informatieavond. Deze vorming omvat zes donderdagavonden in oktober en november. De start is op 9 oktober.

Deze vorming lijkt op de vorming Opnieuw beginnen, die in 2013 werd gegeven, maar is nog toegankelijker voor mensen die vrijwel geen geloofskennis hebben. De thema’s zijn: “Jij bent uniek “, “Als iemand met je meegaat”, “Opdat jouw leven lukt”, “Laat van je houden”, “Jou is vergeving geschonken” en “Wat jou enthousiast kan maken”. Hieraan kan nog worden toegevoegd een avond over “Jouw ‘ja’ is nodig”. Na elke bijeenkomst krijgen de deelnemers ook teksten mee om thuis dagelijks 10 minuten mee bezig te zijn.

Plaats: informatie avond en de vorming zelf zijn in het Prinsenhuis naast de katholieke kerk, Klooster Leuterstraat 37 te Wijk bij Duurstede. Data: 9, 16 en 30 oktober; 13, 20 en 27 november.

Deze vorming wordt gegeven door een team van medewerkers, die ook de vorming Opnieuw beginnen hebben gegeven of gevolgd. Graag willen zij hun enthousiasme delen met velen.Ook pastoraal werkster Laura de Vries werkt mee.

Aanmelding en inlichtingen: Kees Slijkerman, catechese@johannesdedoper.net, telefoon 0343-578814 of 576946. Voor de informatieavond op 25  september is aanmelding niet nodig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?