Kindereditie The Passion of Christ 2018 op 28 maart

Bijna 500 kinderen van 4 basisscholen in Wijk bij Duurstede waren bij de speciale uitvoering van The Passion of Christ!

Enige tijd geleden ontstond de idee om naast The Passion of Christ op dinsdagavond ook een speciale versie te maken en die aan de basisscholen in Wijk bij Duurstede aan te bieden.
De reacties van scholen overtroffen onze bescheiden verwachtingen. Er kwamen zoveel kinderen dat we deze speciale editie twee keer hebben moeten uitvoeren.

Met aangepaste liederen en een aangepaste tekst werden de kinderen meegenomen in dit prachtige verhaal. Hun beleving was zo mogelijk nog intenser dan die van de volwassenen op de avond ervoor. De nodige emoties kwamen los en daar waar mogelijk werd uit volle borst meegezongen.

Aan het einde staken kinderen uit de verschillende groepen een kaars aan bij het kruis.
Deze kaarsen worden de komende paasvieringen elke keer weer aangestoken.

 

 

 

Annemieke Bosman en Carole van Ginkel vertelden het Verhaal in een versie die speciaal voor deze gelegenheid was geschreven op basis van het verhaal wat op dinsdagavond is verteld.

Bijna alle spelers van de “grote” Passion en de leden van het koor Face to Face hadden zich vrijgemaakt om hieraan mee te kunnen doen.

 

 

 

Speciaal en een verrassing was het duet wat Bianca en haar dochter samen zongen, een idee wat de avond ervoor ontstaan is:

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

× Contact per whatsapp?